Condamnat la 9 ani de închisoare, celebrul Puiu Popoviciu a negociat cumpărarea unei proprietăţi de lux în Monaco: Fostul ginere al liderului comunist TeLeagă se însoară

” Puiu, da. L-am vazut acum putin timp, acum vreo 15 zile(…) El are in Houston sau Columbia Palace nu mai stiu exact. Se pregateste sa se casatoreasca si am inteles ca a negociat sa-si cumpere acolo. E o afacere buna”, a declarat pentru Ştirile Pro Tv primarul din Monaco, Georges Marsan.

Una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Monaco este Houston Palace. De obicei de catre est-europeni sau arabi. Preturile sunt foarte mari – pleaca de la 7500 pana la 12 sau chiar 15 mii de euro pe luna. Aici si-au inchiriat locuinţe Radu Dimofte, un om de afaceri din domeniul imobiliarelor, alaturi de Puiu Popoviciu, cel care i-a fost si partener de afaceri de altfel.

De numele lui Gabriel „Puiu” Popoviciu se leaga afaceri de succes : fostul ginere al ultimului vicepremier comunist Ion Dinca zis TeLeagă a adus in Romania francizele Pizza Hut si KFC si a detinut pana acum cativa ani si franciza IKEA. A participat la privatizarea societatilor Comaliment, Miorita si ICL Alimentara.

Milionarul a fost condamnat la Curtea de Apel Bucuresti la 9 ani cu executare pentru ca, spun procurorii, a intrat ilegal in posesia a 224 de hectare in Baneasa. Prejudiciul de peste 600 de milioane de lei a ramas nerecuperat. Tot el a controlat si hotelurile Howard Johnson, Ramada Plaza si Ramada Parc.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?