În afară de un seif, niște sume de bani și aproape 100 de tablouri, procurorii DNA au descoperit că fostul primar al Slatinei și ministru al finanțelor, Darius Vâkcov, are și un hotel.

Anchetatorii DNA prezintă în actele dosarului, obţinute de MEDIAFAX, în care cer arestarea preventivă a lui Darius Vâlcov probele în baza cărora îl cercetează pe fostul demnitar şi pentru care cer arestarea preventivă a acestuia. Printre altele s-a descoperit un… hotel.

Anchetatorii notează că declaraţiile martorilor Berna, Ramaba şi Mocanu „se coroborează cu declaraţia inculpatului Petre Bogdan Timofte, în sensul disimulării originii ilicite a sumelor de bani primite de la Berna, prin societatea Tehnologica Radion, şi având ca destinatar final hotelul City din Slatina, care aparţine, prin persoane interpuse, inculpatului Darius Bogdan Vâlcov„.De asemenea, martorul a confirmat prin depoziţia sa că, în vara anului 2012, pentru a continua lucrările la hotelul City din Slatina, Şuşală i-a comunicat că a primit bani de la societăţile Plus Confort şi S.C. MKS Still Grand Serv. Pentru a justificat plăţile efectuate de către aceste două societăţi, inculpatul susţine că a întocmit contracte, situaţii de lucrări şi facturi care nu au corespondent în realitate. Conform declaraţiei martorului, persoana de legătura pentru relaţia cu Plus Confort şi MKS Still Grand Serv a fost asigurată de Marian ALexandru Mocanu. În acelaşi timp, inculpatul a precizat că sumele facturate de societatea Bogmar Pro Design către Plus Confort au fost de aproximativ 22 de miliarde de lei vechi, iar cele facturate către MKS Still Grand Serv de aproximativ 13 miliarde de lei, sume pe care le-a încasat şi pe care le-a folosit să achiziţioneze materiale şi mobilier pentru hotelul City din Slatina, conform solicitării inculpatului Şuşală Lucian Petruţ”, se mai arată în documentul citat.

Hotelul City din Slatina a fost deschis în 2013, în centrul municipiului Slatina. Cităm de pe siteul hotelului: Pozitionat in centrul orasului Slatina, langa Casa de Cultura a Tineretului, City Hotel Slatina poate satisface o gama larga de servicii turistice la un standard ridicat. Facilitatile hotelului de 3 stele includ o cafenea, un restaurant cu specific international, o cafenea cu terasa exterioara precum si o sala de fitness destinata exclusiv clientilor hotelului.

Hotelul are și restaurant: Restaurantul cu specific international are o capacitate de 150 de locuri, insa isi poate schimba cu usurinta configuratia pentru a putea fi gazda unor evenimente create de la 0 in colaborare cu echipa noastra de specialisti in domeniu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?