O invazie de omizi se întâmplă în aceste zile în Alexandria, capitala județului Teleorman, orașul unde are resedința oficială liderul PSD, Liviu Dragnea.

Invazia de omizi pare un scenariu rupt în cărțile vechi. În lumea civilizată, astfel de lucruri nu se întâmplă, pentru că dacă autoritățile înțeleg să își facă datoria la timp, e imposibil să se ajungă la invazii de insecte. Și totuși, la Alexandria e posibil! Pentru că la noi, autoritățile sunt mai ocupate cu propaganda decât cu îndeplinirea sarcinilor de serviciu, locuitorii din zona Tudor Vladimireascu și din zona 800 se luptă zilele acestea cu o situație de neimaginat: o invazie de omizi. Insectele nu doar că dau zonelor respective un aspect cu totul și cu totul „aparte”, ci se și strecoară în apartamentele oamenilor, ajungând să fie reperate prin bucătărie, prin pat, prin locuri unde de regulă nu te aștepți să întâlnești larve…, scrie Liber în Teleorman.

Omizile intră și în apartament, sunt cățărate până la etajul doi pe fațadele blocurilor. Copacii arată ca și cum ar fi ninși. Vecinii spun că primăria Alexandria e datoare celor care făceau dezinsecția în trecut și de aceea a stat cu mâinile în sân. M-am gândit că e bine ca situația să devină publică, pentru ca primăria să reacționeze proporțional.”Aflăm, de asemenea, că intervențiile de anul acesta, făcute la solicitarea locatarilor afectați au fost de mântuială: „Am înțeles că ei vor acționeze de acum încolo, când sunt mii de omizi și larve, în loc să se fi acționat preventiv. Angajatul de la dezinsecție a stropit în miezul zilei, dar tratamentul, pentru a fi eficient, trebuie aplicat dimineața, când soarele nu e puternic, ca să distrugă substanța. La Drobeta, la Târgu Frumos și Medgidia s-au făcut dezinsecții în iunie, iulie și început de august. De ce acolo autoritățile iau inițiativă și la noi nu fac nimic?”, mai scrie presa locală.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?