Mafia PNL-Vanghelie de la sectorul 5 pregătește un nou tun înainte de alegeri: 10 milioane de euro, afirmă într-o declarație de presă transmisă FLUX 24 deputatul Cristian Rizea, președintele PSD sector 5.

De-a lungul timpului primarul acum suspendat Marian Vanghelie și mâna sa dreaptă, actualul primar interimar Dan Croitoru (PNL) au pus la cale un mecanism de fraudare a banului public. Consiliul Local controlat de Vanghelie și locotonentul său Croitoru au creat mai multe societăți din bugetul cetățenilor: deja celebrul Economat, dar și AIS, bidoane de şifonat banii cetăţenilor. În același timp ADP sector 5 a fost pus pe butuci, iar curățenia și deszăpezirea din sector nu s-au făcut, iar banii au ajuns în buzunarele găştii. Din 1000 de angajați în 2010 astăzi ADP mai are …3. Banii au fost sifonați pentru hoteluri la Predeal, Vanghelioane și alte afaceri private ale grupului Vanghelie-PNL, afirmă Rizea.

Acum prin AIS, societate unde acționar unic este Consiliul Local sector 5, se pregătește un tun de10 milioane de euro pentru „amenajarea” a 38 de parcuri. Am atras atenția în nenumărate rânduri asupra mafiei Vanghelie-PNL, care refuză prin Consiliul Local să se constituie parte civilă în dosarul aflat pe rol al primarului care nu mai este, acuzat de DNA de un prejudiciu de 90 milioane de euro..Aceeași mafie ține la secret bugetul sectorului în ciuda deciziilor definitive ale justiției, mai precizează Cristian Rizea.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?