Sandu (Sandi) Matei a fost inculpat după ce a bătut un bătrân în Piața Victoriei. Informația a fost anunțată marți seară pe facebook de Mălin Bot, al cărui locotenent e bătăușul de la #Rezist.

Sandu Matei l-a lovit cu boxul pe bătrânul Nicolae Alexandru Tiurbe în fața sediului Guvernului.

Potrivit lui Tiurbe două elemente sunt foarte importante în acest caz: a fost lovit cu un „box”, o armă albă alcătuită dintr-o piesă din material dur cu găuri pentru degete și cu o creastă zimțată cu care se atacă ținând pumnul strâns. Efectul loviturii cu așa ceva este devastator pentru victimă. Al doilea element important, agresorul l-a lovit din spate. Preț de câteva secunde, batrânul în vârstă de 71 de ani și-a pierdut cunoștința.

M-am oprit în fața unor jandarmi, i-am salutat, le-am spus Sărbători fericite, și mi-am continuat drumul. Nu am avut o discuție – i-am intrebat de ce tolerează asemenea manifestări aiurea, nejustificate, a povestit Tiurbe.

„Da, i-am spus unele foarte „decoltate”, urâte. Și, în momentul în care a tot insistat, am luat rucsacul așa, dar nu l-am lovit – să-i dau peste aparat, peste telefon (…) I-am dat așa și mi-am continuat drumul. Tot a continuat după mine și a venit din spate – nu imi mai dau seama cum – și m-a lovit cu un box, deci o lovitură mai puternică”, a povestit Alexandru Tiurbe.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?