Rusia ştie cine sunt autorii atacurilor provocatoare cu drone asupra bazelor militare ruse din Siria, a avertizat joi seară preşedintele Vladimir Putin, precizând că nu este vorba de Turcia şi că aceste incidente nu aduc “nimic bun”.

“Au fost unii provocatori, dar nu erau turci. Ştim cine sunt, cine a plătit pentru aceste provocări şi care a fost suma”, a declarat Vladimir Putin, citat de agenţiile Tass şi Sputnik.

“Nu este nimic bun în legătură cu aceste incidente. Sunt provocări menite să distrugă acordurile precedente”, a atras atenţia preşedintele Rusiei.

Atacurile au rolul deteriorării relaţiilor Rusiei cu Iranul. “Înţelegem perfect situaţia şi vom continua cooperarea”, a subliniat liderul de la Kremlin.

“Atacurile asupra bazelor ruse au fost pregătite bine. Ştim când şi unde le-au fost predate dronele atacatorilor, ştim câte aparate au fost. Aceste drone păreau a fi civile. Dar, în mod clar, au fost echipate cu sisteme de ultimă generaţie”, a explicat Putin.

Baze militare ruse din provinciile siriene Hmeymim şi Tartus au fost atacate în urmă cu câteva zile cu drone dirijate de grupuri teroriste. Rusia oferă susţinere politică şi militară Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?