Procurorul Mihaela Iorga – acuzată de DNA că avea în birou ceasuri, un stilou ridicate în urma unor percheziţii dar neînregistrate, dar şi o sumă mare de bani care nu provenea din fondul de flagrant al DNA – a declarat că obiectele urmau să fie confiscate şi încuiate în fişetul unui poliţist, Secţia a II- a DNA, unde a lucrat, neavând un birou de corpuri delicte. Ea a susţinut că se încearcă decredibilizarea sa.

”Am afirmat şi susţin în continuare că nu mi s-a permis participarea la inventarierea lucrărilor pe care le-am avut în lucru. Cu privire la acele bunuri (bani, ceasuri, stilou – n.r.), care ar fi fost găsite în biroul meu, spun că dosarul a fost instrumentat de mine cu un alt procuror, iar aceste bunuri au fost ridicate la percheziţii şi urmau să fie confiscate. S-a hotărât ca ele să rămână într-un fişet încuiat al unui poliţist, nu este al meu”, a declarat procuroarea Moraru-Iorga, la Antena 3.

”Nu am fost lăsată să intru în birou”, a subliniat procuroarea.

De asemenea, procuroarea Mihaiela Moraru-Iorga a declarat că secţia a II-a a DNA, acolo unde ea a lucrat, ”nu are un birou de corpuri delicte” şi nu are unde să păstreze aceste obiecte, precum bani, ceasuri ori alte bunuri.

Întrebată de ce crede că s-a ajuns în această situaţie, procuroarea Moraru-Iorga a răspuns: ”Cu siguranţă, pentru că încearcă să mă decredibilizeze”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?