Da, se pare că în Grecia am învins! Globaliştii şi servitorii lor au pierdut! Bravo, Grecia!, scrie pe siteul russiatoday.ro seful publicatiei, Dan Musetoiu.

Implicaţiile geopolitice ale votului de ieri au amplitudinea impactului planetei cu un meteorit, impact care va duce la dispariţia dinozaurilor lumii unipolare. Merkel şi Hollande au cerut deja o reuniune de urgenţă a liderilor statelor din zona euro, mai exact a vasalilor locali. Printre dinţi, învinşi cu propriile arme, politicienii corupţi ai Europei spun că rezultatul referendumul din Grecia ar trebui respectat. De parcă respectarea voinţei unui popor suveran ar trebui să aibă aprobarea lor. Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declanşat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri. Eu sper să nu se oprească până nu va ajunge şi la noi, mai spune seful Russia Today din Romania.

După reunificarea peninsulei Crimea cu Rusia, anul trecut, rezultatul votului de ieri din Grecia este un nou semn că istoria nu s-a terminat. Globaliştii, ideologii sclaviei moderne, care încearcă să ne convingă că Troika finaciară este noua Sfântă Treime a mileniului trei, la care ar trebui să se închine toată suflarea planetei, au pierdut. Şi vor mai pierde, bătălie după bătălie, pentru că asta este soarta blasfemicilor, prezice Musetoiu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?