Un diplomat de la Ambasada Rusiei de la Chișinău cu o mașină cu numere de corp diplomatic a fost filmat când era să accidenteze mai mulți tineri, scrie today.md.

Un șofer cu semne vizibile de ebrietate, la volanul unui automobil de model Skoda, cu plăcuțe de înmatriculare CD 115 PR, ar fi fost la un pas de a accidenta câțiva tineri care se aflau la odihnă pe malul Nistrului, în localitatea Molovata Nouă, iar incidentul ar fi avut loc în seara zilei de luni, 15 august. Martorii susțin că automobilul corpului diplomatic era condus cu viteză și cu girofar, iar din neatenție șoferul ar fi fost la un pas de a accidenta câțiva tineri. Mai mult ca atât, șoferul s-a arătat deranjat când a văzut că este filmat, spune sursa citată.

Potrivit unor surse ale portalului Today.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, automobilul protocolar ar aparține Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, iar cel care apare în imaginile video, este Renat Aderjanov, Secretarul Ambasadei Federației Ruse la Chișinău.

Serviciul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare a anunțat că INP s-a autosesizat pe marginea secvențelor video apărute pe internet (http://smotra.md/…/video-o-masina-de-corp-diplomatic-condu…/).

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?