Senatorul Andrei Volosevici, care a demisionat din PNL, a anunţat, joi, că s-a înscris în ALDE şi că va candida pentru un nou mandat parlamentar pe listele acestei formaţiuni, ocupând locul al doilea pe lista pentru Prahova de la Camera Deputaţilor.

Andrei Volosevici a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE, din Ploieşti, că s-a înscris în această formaţiune politică.

Volosevici şi-a motivat decizia invocând modul în care reprezentanţii ALDE fac administraţie la nivel local şi criticând felul în care „Executivul primăriei” înţelege actul administrativ.

„Baza deciziei mele de a veni în această echipă este aceea că am văzut o deschidere (…) faţă de modul în care se administrează oraşul. Nu cred că, în momentul ăsta, la nivelul Ploieştiului putem să discutăm de lipsa iniţierii unor proiecte sau de opunerea ALDE la iniţierea unor proiecte. Problema nu este în Consiliul Local, problema este la nivelul Executivului primăriei şi decizia trebuie să aparţină celui care a fost îndrituit prin voturile ploieştenilor să conducă oraşul”, a declarat Volosevici.

Copreşedintele ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu, a anunţat că Volosevici va candida pe locul al doilea pe lista din Prahova pentru Camera Deputaţilor a ALDE.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?