Sorina Matei nu se mai regăsește în noua grilă de seară a postului B1. Potrivit unui anunț postat pe Facebook de către Sabin Orcan, jurnalistul va ocupa cu emisiunea X Press tronsonul 19.00 – 21.00. Mai exact, tronsonul care până săptămâna trecută era împărțit de Cătălin Prisăcariu cu Butonul de panică, respectiv de Actualitatea Românească a Sorinei Matei, scrie Pagina de Media.

Cătălin Prisăcariu a anunțat duminică seară pe blogul său că nu va mai realiza emisiunea la B1 TV, după cum a informat aici FLUX 24. Sorina Matei nu a făcut însă nici un comentariu până în acest moment.

Elena Udrea a acuzat-o în mai multe rânduri pe jurnalista Sorina Matei că este plătită la ordinul generalului Florian Coldea de omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro, arestat la domiciliu în dosarul Microsft. După acel incident, Sorina Matei a intrat în concediu. Mai apoi, Matei a fost acuzată de un apropiat al Elenei Udrea că a lucrat cu postacii PDL. B1 Tv a dat mai apoi un comunicat în care spunea că verifică acuzațiile aduse Sorinei Matei. 

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?