Soţii Hillary şi Bill Clinton au participat, în 2005, la ceremonia căsătoriei magnatului new-yorkez Donald Trump, cei patru oameni celebri fotografiindu-se împreună, scrie The New York Times, difuzând imaginea în contextul campaniei electorale prezidenţiale din SUA.

„Senzaţionala urzeală a tronurilor din istoria modernă este surprinsă în două imagini distincte. Prima este de la a treia nuntă extravagantă a lui Donald J. Trump, desfăşurată în anul 2005 la proprietatea sa din Mar-a-Lago: senatorul de New York, strălucind cu accesorii din aur, catifea şi perle, îi zâmbeşte magnatului cu cravată albă, în timp ce acesta pare să aibă un farmec special discutând cu Hillary, Bill şi mireasa lui plină de bijuterii, Melania. (…) A doua imagine, mai sinistră, este de la dezbaterea prezidenţială desfăşurată luna trecută în St. Louis”, notează cotidianul The New York Times, amintind că, în contextul recentului eveniment electoral, candidatul republican, acuzat de hărţuirea unor femei şi folosirea unui limbaj vulgar, a evocat agresiunile sexuale care ar fi fost comise de fostul preşedinte Bill Clinton, soţul adversarei sale democrate Hillary Clinton.

NYT difuzează imaginea din anul 2005, sub titlul: „Când Hillary şi Donald erau prieteni. Povestea interacţiunilor dintre ei oferă o perspectivă asupra unui New York exclusivist”.

Soţii Clinton s-au mutat de la Washington la New York în anul 2000, începând să frecventeze evenimente mondene la care erau prezenţi membri ai elitelor din metropolă.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?