FLUX 24 prezintă înregistrările video integrale de la scandalul de marți de la Înalta Curte de Casație care dovedesc că fostul jurnalist Mălin Bot a dezinformat opinia publică în privința agresiunii în care ar fi fost țintă.

Înregistrările au fost publicate chiar de Mălin Bot.

Vizionarea înregistrărilor integrale dovedește că Mălin Bot a dezinformat opinia publică în privința agresiunilor la care susține că ar fi fost supus.

Liviu Dragnea a ieşit, marţi după-amiază, după aproximativ patru ore, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a reluat de la zero procesul în care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. 

Inițial, înainte de termenul la proces, Liviu Dragnea a fost așteptat în fața ÎCCJ de câțiva contestatari, printre care fostul jurnalist Mălin Bot, care i-au adresat înjurii, i-au arătat cătușe și au scandat că trebuie închis.

Mai apoi Mălin Bot s-a plâns că ar fi fost agresat…

Înregistrările postate de Mălin Bot pe facebook NU confirmă că acesta ar fi fost agresat, ci din contră că a încercat să provoace tot timpul.

ÎNREGISTRAREA CARE DĂ PESTE CAP SCENARIUL LUI MĂLIN BOT A FOST PUBLICATĂ CHIAR DE FOSTUL JURNALIST:

După ce în timpul evenimentelor filmate, Mălin Bot nu a manifestat nici cea mai mică reacție că ar fi fost agresat, din contră dacă se observă atent înregistrarea el ar fi provocat,  mai apoi a apărut în lacrimi în fața jurnaliștilor afirmând că ar fi fost ținta agresiunilor.

Apoi într-o intervenție la Realitatea TV, Mălin Bot a declarat că de fapt ar fi fost împins.

FLUX 24 nu discută despre vinovăția liderului PSD, Liviu Dragnea, care a fost criticat de mai multe ori pe siteul nostru, aceasta fiind decizia exclusivă a instanței atunci când va deveni definitivă.

Este inadmisibil ca un grup de protestatari să ia practic cu asalt Înalta Curte de Casație a României și să provoace scandal și ca aceștia să NU fie sancționați.

În același timp la fel de adevărat este că și convocarea de către secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a unor persoane cu aspect cel puțin discutabil care l-au însoțit la ieșire pe Liviu Dragnea a pus întrebări privind modul de acțiune al liderului PSD.

Dar una e una, alta e alta…

Dar până la a acuza niște oameni cu o fizionomie poate criticabilă care nu sunt declarați vinovați definitiv de o instanță este un drum lung. Din informațiile Poliției aceștia nu au antecedente penale.

Dacă vorbim de stat de drept…

Mălin Bot a fost dat afară de la toate publicațiile unde a lucrat deoarece a provocat scandaluri și a adus acuzații care nu au putut fi demonstrate niciodată.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?