Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat vineri seară, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Actualitatea românească”de la B1 TV că îl va da în judecată pe jurnalistul Cornel Nistorescu, pe care îl acuză de minciună. 

Totul, în contextul în care în platoul emisiunii se discuta despre faptul că fostul președinte al ASF, Radu Rușanu, a hotărât să dea în judecată statul român pentru perioada în care a stat în detenție, iar Nistorescu a susținut că DNA și Băsescu sunt ”sforarii acestui caz flagrant de abuz”.

Astfel, Traian Băsescu a ținut să precizeze că nu a intervenit niciodată pentru a i se face ciuva vreun dosar.

 ”Vreau să vă precizez că nu numai la Rușanu, dar niciodată nu am intervenit pentru ca vreunui om să i se facă dosar. Ceea ce face domnul Nistorescu este o propagandă de tip mincinos. Cu regret, de regulă nu dau ziariști în judecată, singurul pe care l-am dat a fost Roșca Stănescu, și am și câștigat procesul, dânsul va fi al doilea ziarist pe care îl dau în judecată pentru minciună”, a declarat Traian Băsescu.

Cei doi și-au aruncat acuzații reciproce, Nistorescu numindu-l pe Băsescu ”mincinosul mincinoșilor”, în timp ce fostul șef al statului i-a spus jurnalistului că a trăit toată viața din minciuni.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2018 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?