spot_img
15.3 C
București
joi, martie 28, 2024
AcasăSocial5000 de persoane au anunțat pe facebook că vor protesta la nunta...

5000 de persoane au anunțat pe facebook că vor protesta la nunta lui Dragnea jr

-

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său, transmite MEDIAFAX.

Încă de când au apărut toate detaliile nunţii fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat şi au creat un eveniment pe Facebook prin care invită cetăţenii să manifesteze în faţa Bisericii Sfântul Elefterie din Capitală, unde va avea loc cununia religioasă. Aproape aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

- Advertisement -

Aceste mii de oameni intenţionează să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenţi la eveniment, iar din lista invitaţilor nu vor lipsi: fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Daniel Chiţoiu, miniştrii, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, liderii organizaţiilor din judeţe.

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arată că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

- Advertisement -

Mesajul organizatorilor protestului este foarte clar: se vor scanda lozinci împotriva coaliţiei de guvernare atât în faţa bisericii, cât şi în faţa Palatului Snagov. Comunitatea online „Luptăm pentru România”, care susţine protestele împotriva corupţiei, a organizat pe Facebook evenimentul „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.”, în care a chemat internauţii la biserică să-i ureze mirelui şi socrului mare „<La mulţi ani!> cu executare!”.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm „La mulţi ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toţi greii din PSD şi ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Însă, pentru familia Dragnea, dar şi pentru nuntaşi, protestul anunţat nu reprezintă sub nicio formă un motiv de îngrijorare, chiar dacă violenţele de la protestul din 10 august încă mai au ecou. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că refuză să ia în calcul o eventuală amânare sau modificare a detaliilor nunţii în contextul mitingului anunţat.

„Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. Acolo vrea să ducă Iohannis ţara. (…) Unii să vrea să distrugă evenimentul şi să fiu tot eu acuzat? (…) Vreau să văd cât de departe vor ajunge nişte indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua ţara cu japca, se înşeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă”, a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img