Mă piş pe grija pe care o au unii de pe Facebook pentru maşini şi jandarmi. Trăim în dictatură. Directorii de spitale au fost avertizați că azi vor fi multe victime şi vouă vă arde să scrieți de maşini şi de jandarmi, futu-va-n gură să vă fut de vânduți ai sistemului?, a scris pe facebook actrița Natalie Ester de la Teatrul Evreiesc de Stat din București.

Reacția survine după agresarea celor 2 jandarmi vineri seară în Piața Victoriei.

POSTAREA INTEGRALĂ

Mă piş pe grija pe care o au unii de pe Facebook pentru maşini şi jandarmi.
Trăim în dictatură. Dictatura PSD-istă. Oameni nevinovați, paşnici zac sufocați şi plini de sânge şi vouă vă arde să insinuați că #rezist înseamnă 100 de huligani strecurați în mulțime ca să poată fi haosul justificat?! De ce incompetenții lui Carmen Dan nu i-au săltat de la bun început?
Directorii de spitale au fost avertizați că azi vor fi multe victime şi vouă vă arde să scrieți de maşini şi de jandarmi, futu-va-n gură să vă fut de vânduți ai sistemului?

Doi jandarmi, un bărbat și o femeie,au fost bătuți cu brutalitate în Piața Victoriei. 

Cei doi, au fost bătuți cu bestialitate de o parte dintre protestatari.

Femeia ce făcea parte din forţele de ordine ale Jandarmeriei şi care a fost lovită de mai mulţi protestatari a fost internată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism – suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română. Ea a fost prinsă în mulţime alături de un alt coleg jandarm, fiind loviţi de mai mulţi protestatari. Alţi protestatari au intervenit, însă, şi au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi.

La un moment dat câțiva protestatari au intervenit în apărarea lor, dar fără succes.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?