Curtea de Apel Iaşi a decis joi, 14 mai, în jurul orei 18.20, în urma unei şedinţe publice, ca preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, să fie cercetat în stare de arest la domiciliu, în dosarul în care DNA Iaşi îl acuză de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, scrie adevarul.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, arestat la domiciliu, joi seară, pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, a declarat că se va suspenda din funcţiile deţinute în PNL, adăugând că se simte ”şocat şi dezamăgit” de decizia Curţii de Apel Iaşi.

Cristian Adomniţei afirmă, într-un comunicat de presă transmis presei joi seară, după ce Curtea de Apel Iaşi a decis plasarea sa în arest la domiciliu, că este ”şocat şi dezamăgit” de decizia instanţei, dar că o va respecta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Sunt şocat şi dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Iaşi, dar pe care o voi respecta întocmai, potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele şi care urmează să fie judecate şi de opinia publică”, arată şeful CJ Iaşi.

El spune, de asemenea, că se va suspenda din funcţiile deţinute în PNL, adăugând că oamenii care îl cunosc ştiu că este nevinovat.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?