PSD rămâne izolat pe zona stânga și poate rămâne în opoziție după alegerile parlamentare, este concluzia fostului premier Adrian Năstase într-un interviu acordat sâmbătă seară la Antena 3.

PSD va lua în jur de 35 la sută la parlamentare, mai mult cu minus și nu are prea multe alternative decât să intre la guvernare cu PNL sau în opoziție, a susținut Adrian Năstase.

PSD ar fi trebuit să încurajeze crearea unui partid la stânga sa, a susținut Năstase, însă acum pare tardivă o asemenea acțiune, dar că poate fi luată în calcul. Unii parlamentari ai PSD ar putea fi translați spre un astfel de partid, care mai apoi să facă o alianță cu PSD, precizează fostul lider al partidului.

Este ca în cazul de pe vremuri cu Dinamo și Dinamo Victoria, unde transfera judecători, a susținut Adrian Năstase.

Fostul premier a spus că PSD nu prea mai are aliați: UNPR s-a dus la PMP, iar ALDE are probleme importante din cauza procesului lui Călin Popescu Tăriceanu și s-ar putea ca membrii săi să se întoarcă în PNL.

PSD trebuie să-și schimbe discursul, să meargă pe unul naționalist, a mai susținut Năstase.

Victor Ponta nu trebuia să vrea conducerea Camerei Deputaților, el a fost încurajat de unii din colegi, e o țintă, era vulnerabil, a apărut și conflictul cu Dragnea, el își face drumuri prin Europa sau Asia, trebuie să fie aici, perioada asta nu se mai întoarce, a precizat fostul premier.

Departamentele partidului nu funcționează, trebuia acum să se lucreze, dar nu se întâmplă asta, Instititul Ovidiu Șincai nu mai lucrează, parcă e o anestezie, a mai spus Năstase.

Năstase a criticat PSD pentru că nu dorește să nominalizeze un candidat la postul de premier cu care să se prezinte în campania electorală.

Dacă PSD nu joacă inteligent un rol în toamnă îl putea juca și Traian Băsescu, a mai susținut Năstase.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?