Anchetatorii au stabilit, în cazul de la Oraviţa, că poliţistul şi-a ucis iubita – cu care avea un copil de un an şi două luni – cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis. Este a doua crimă urmată de sinucidere în care este implicat un polițist din ultimele luni. 

Deşi este zi de sărbătoare, la Oraviţa a avut loc un eveniment nefericit, şi anume, o crimă, urmată de o sinucidere. Era o familie legal constituită, un poliţist de la Transport Feroviar din oraş, de 37 de ani, concubina sa, de 33 de ani, şi aveau o fetiţă de un an şi două luni, care, din fericire, se afla la bunica din partea tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori, trebuie să vedem de ce s-a întâmplat cu această crimă, urmată de sinucidere”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Laura Gabriela Iancu, transmite Reper 24.

Conform acesteia, leziunile produse asupra poliţistului TF sunt autoprovocate, cu un obiect contondent, posibil cuţit, o lovitura în inimă fiindu-i fatală. Și asupra concubinei sale a fost folosit tot un obiect contondent, femeia prezentând multiple leziuni, unele dintre ele în zone vitale (spate, inimă).

Cornel Hernea era angajat al Poliţiei Române din anul 2002. Absolvent al Şcolii de Agent de Poliţie Câmpina, acesta a fost transferat la Poliţia Transporturi Caraş-Severin, lucrând la Moldova Nouă, Caransebeş şi mai apoi Oraviţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, cms. şef Dinu Nicorici, acesta a fost cunoscut ca un coleg bun şi nu a avut niciodată probleme în cadrul serviciului.

În luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic pentru îndeplinirea atribuţiunilor funcţionale şi a fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului. Nu am avut niciun fel de fapte care să ne indice o posibilă astfel de întâmplare nefericită”, a afirmat Nicorici.

În ultimul timp, poliţistul a acuzat ceva probleme de sănătate fizică, fapt pentru care se afla în concediu medical, de zece zile.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?