Violonistul André Rieu s-a aflat, joi seară, pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, unde a susţinut repetiţii, alături de orchestra sa şi Gheorghe Zamfir, pentru seria de şapte concerte pe care le va susţine în perioada 5 – 14 iunie, transmite Digi 24.

André Rieu a sosit la Bucureşti joi, în jurul orei 13.00, fiind întâmpinat de jurnalişti pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”. Amabil şi zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi a făcut fotografii alături de câţiva fani.

Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din România. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză“, le-a spus André Rieu jurnaliştilor.

De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială, pe care a folosit-o anterior doar în concertele din Maastricht. “Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu“, a spus acesta. Potrivit unui comunicat André Rieu spune că i-ar plăcea ca în zilele următoare, când va avea timp liber, să viziteze oraşul Bucureşti.

Accesul publicului la cele şapte concerte pe care violonistul André Rieu le va susţine în România, în zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie, se va face începând cu ora 18.00, iar show-ul va începe la ora 20.30.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele şapte zile de concert şi se adresează tuturor participanţilor.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?