Fiul cel mare al lui Donald Trump ar fi la vânătoare de căprioare şi mistreţi în România. Potrivit informaţiilor presei din România, Donald Trump Jr ar fi la vânătoare în Singureni, o comună din Giurgiu, aflată la 30 de kilometri de Bucureşti. 

Interesantă e locaţia aleasă de Trump junior şi cum fiul preşedintelui american a ajuns într-o comună condusă de un clan de romi cu legături cel puţin dubioase şi despre care se spune că ar controla toate terenurile din zonă. 

Surse contactate de FLUX 24 indică că invitarea lui Trump junior în România ar fi opera numărului 2 din PSD, Nicolae Bădălău, şeful PSD Giurgiu.

Vizita are drept scop capacitarea fiului lui Trump pentru un lobby în favoarea PSD.

Contactat de FLUX 24, Bădălău nu a făcut nici un comentariu.

Comuna Singureni este condusă de un controversat politician, subiectul unor anchete FLUX 24 la alegerile locale din 2015. vicepreşedintele PSD Giurgiu, Marian Pătuleanu (foto), un personaj implicat în multe afaceri presupus necurate, care deocamdată nu a fost însă deranjat de nimeni.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV VIDEO: UN VICEPREȘEDINTE PSD ÎN MAFIA TERENURILOR AGRICOLE/ MĂRTURIA ZGUDUITOARE A UNEI FEMEI DE 85 DE ANI JEFUITĂ DE PESEDIST/ Amenințările vicepreședintui PSD: Blochez drumul județean, fac ce vreau, vă dau la Antena 3 și România TV

Pătuleanu este acuzat de oamenii din zonă că ar fi şeful mafiei agricole din zonă. 

Despre el se spune că ar fi fost plecat în Germania şi că ar fi fost implicat în multe afaceri necurate.

FLUX 24 a realizat mai multe reportaje în Singureni, unde a constatat că principalul politişt din comună este omul primarului şi acoperă abuzurile acestuia.

Pătuleanu este considerat liderul grupării rome din zonă. 

FLUX 24 deţine mai multe mărturii video şocante ale sătenilor din Singureni.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV/ Vicepreşedinte PSD l-a forţat pe un handicapat să îi vândă casa pe nimic/ MĂRTURIA VIDEO A VICTIMEI

Marian Pătuleanu este adjunctul senatorului Nicolae Bădălău, șeful PSD Giurgiu.

Nicolae Bădălău este în prezent preşedintele executiv al PSD, adică nr.2 în partidul condus de Liviu Dragnea.

Au furat aproape toate terenurile din zonă, le-au vândut de 2-3 ori, de acolo au făcut o grămadă de bani, nu ați văzut ce mașini și ce vilă are Pătuleanu?, ne-au spus sătenii.

Pătuleanu a ajuns primar în 2012 când a reușit să înscrie ca flotanți în localitate câteva sute de persoane, majoritatea romi din alte localităţi.

CITIŢI ŞI: EXPLOZIV/ Vicepreședinte PSD către un șef de Consilliu Județean ALDE în prezența politiștilor: TE TAIE ȚIGANII CU CUȚIȚUL /VIDEO: PSD ORGANIZEAZĂ CONTRADEMONSTRAȚII CU RROMII/ Poliția Giurgiu acoperă grupul de rromi violeți de la PSD

Cazul fraudării alegerilor de acum 5 ani a ajuns acum 2 ani și în atenția Ministerului de Interne, care a făcut o centralizare la nivelul județului Giurgiu, dar nimic nu s-a întâmplat. 


„O parte din puterea lumii e aici, la Singureni!”, spune un localnicla Digi 24.

Onoare mare pentru locuitorii dintr-o comună din Giurgiu. Circulă zvonul că fiul cel mare al preşedintelui Trump respiră acelaşi aer cu ei.

– Am auzit că au venit ieri dar nu i-am văzut.

– Şi unde exact sunt?

– În pădure, aici, la un fond de vânătoare privat, am înţeles. Adică am înţeles.

– E un domeniu foarte vast. Am înţeles că are 60 de hectare!

– 660 de hectare!

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?