B1 TV este cea mai citată sursă media în presa scrisă pentru a doua oară în acest an. Potrivit mediaTRUST, B1 TV conduce topul general cu 116 mențiuni în articolele care au apărut în perioada 01 martie – 30 aprilie 2015 în ziare. De asemenea, B1 TV, a fost cea mai citată sursă în presa scrisă și în perioada 01 ianuarie – 28 februarie 2015.

b1Raportul Mediatrust a fost întocmit pe baza a peste 800 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV. Pentru cele mai multe dintre ele, cea mai credibilă sursă s-a dovedit a fi B1 TV, postul fiind citat de 116 ori în presa scrisă. În această perioadă, B1 TV a reprezentat o sursă importantă de informaţii şi pentru publicaţiile online.

Podiumul celor mai menţionate surse este completat de Hotnews.ro (87 de mențiuni) şi Antena 3 (80 de mențiuni). Topul este completat, la mare distanță, de Digi 24 (75 de mențiuni) și Realitatea Tv (60 de mențiuni), la egalitate cu România TV. Pro Tv a a înregistrat 43 de mențiuni, în perioada analizată.

B1 TV conduce şi topul celor mai citate posturi de televiziune, fiind folosit drept sursă de încredere în 116  articole din presa scrisă, în timp ce unul din posturile concurente, Antena 3, a avut parte de numai 80 de citări în perioada amintită.

b1b

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?