Cel mai scump festival din țară, Bachus, s-a deschis la Focșani, scrie vrancea24.ro. Festivalul este în fiecare an folosit electoral de baronul de Vrancea, Marian Oprișan.

Siteul a analizat discurusul șefului CJ Vrancea, Marian Oprișan:

Doar discursul său din acest an a fost altul, în care nu a mai făcut vorbire deloc de Victor Ponta, Liviu Dragnea sau realizările guvernării PSD, ci mulțumirile sale s-au îndreptat direct spre președintele Klaus Iohannis (secunda 40), care a fost reprezentat la Focșani de consilierul prezidenţial Andrei Muraru, pe al cărui nume Oprişan n-a ştiut să-l spună. Se pare că baronul a uitat că, în urmă cu un an, el şi acoliţii lui umblau prin Vrancea spunând tuturor că Iohannis le va vinde copiii, astăzi s-a făcut cu uşurinţă preş în faţa unei audienţe slabe.

“Vreau să mulțumesc președintelui României, Klaus Werner Iohannis, care astăzi ne-a trimis un mesager, pe consilierul prezidențial al domniei sale care este alături de noi”, a spus Oprișan mulțimii.

De ce a ales să-i mulțumească Oprișan lui Iohannis, cu puțin timp înainte de un deznodământ în dosarul său de corupție de la Cluj, vă lăsăm pe voi, cititorii, să vă exprimați.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?