Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Baia Mare, că îi aşteaptă pe foştii pedelişti, aflaţi acum în PNL, în Partidul Mişcarea Populară, mesajul vizându-i în special pe cei care sunt nemulţumiţi de acţiunile liderului Ludovic Orban.

“Eu zic să ne batem doar cu jumătate din PNL, pentru că eu am spus PDL-iştilor <<adio>>, dar ăştia nu au dat pe filmare, am spus <<adio, dar rămân cu tine>>, aşa că îi aşteptăm pe cei care se uită la Sică Mandolină cu neîncredere pentru trăsnăile pe care le face”, a declarat Traian Băsescu, la Baia Mare.

Pe de altă parte, liderul PMP a criticat dur guvernarea PSD, despre care spune că pierde banii europeni, deoarece “nu se pot fura”

“I-a interesat doar mărirea pensiilor, despre asta e interesul politic al PSD, pentru propriul electorat, nu dezvoltarea generală a ţării, nu banii europeni. Vin ca nişte retarzi şi ne arată ce autostrăzi vor face din bani în parteneriat public-privat şi nu spun ce fac cu banii primiţi gratis de la Uniunea Europeană”, a mai spus Băsescu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?