Münchenul, capitala landului Bavaria, vrea să-și construiască independent politica față de refugiați printr-un oficiu propriu pentru acordarea azilului, anunță Deutsche Welle.

CSU creează numai haos și dezbinare prin politica sa individualistă. Pentru că, prin ceea ce face, CSU se distanțează major de politica de la Berlin. Și asta în condițiile în care conservatorii bavarezi, în calitate de membri ai guvernului federal, tocmai au impus o nouă politică de acordare a azilului. Așa că, în loc să implementeze o derulare constructivă a recentelor înțelegeri, CSU nu numai că pune în pericol relația oricum destul de fragilă de la ultimele dispute cu CDU, ci și relația cu partenerul de coaliție SPD. Partidul de guvernare al Bavariei se pune de-a curmezișul și față de politica celorlalte landuri germane, prin faptul că ignoră intenționat reglementarea unitară la nivel federal., comentează DW.

”Umanitate și ordine în politica față de refugiați”: asta vrea să obțină premierul Markus Söder în landul său, după cum a declarat la deschiderea noului Oficiu pentru Acordarea Azilului și Repartrieri. Noua instituție de lângă Ingolstadt se află la mai puțin de 100 km de Nürnberg, de unde Oficiul Federal pentru Migrație și Refugiați (BAMF) coordonează cererile de azil la nivel național.

În noul oficiu de land și în birourile adiacente pentru străini urmează să lucreze în viitor în jur de 1.000 de angajați. Când oficial își va începe activitatea la 1 august, acesta va avea în subordine și centrele de primă înregistrare a gefugiaților din Bavaria.

Scopul: repatrieri riguroase și coordonarea întoarcerilor voluntare. Și pe cât posibil grăbirea acestora într-o ”interpretare proprie” a dreptului actual de azil.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?