”Discuția a fost că trebuie distruse hardurile. E o victimă politică, dar a propriilor colegi. Toți îl arătăm cu degetul, că a făcut el, că a făcut el. Nu, toți am făcut din firmă. Toți mergeam la partid, la sediul din Kisseleff și Ion Ionescu de la Brad. Știu că s-au făcut astfel de plăți pe numele Alinei Gorghiu. Zeci de mii de lei. Contractele veneau pe linie politică și banii se întorceau la partid.”, a declarat vineri Alin Brâncuș, martor denunțător în dosarul Ponta Șova.

E posibil să fi existat o colaborare cu cabinetul Șova, nu exclud. E o variantă de compromitere făcută de Victor Ponta care se duce la fund. Eu nu vreau să fiu în aceeași barcă, a replicat Alina Gorghiu la Antena 3.

Eu am ieșit din firma de avocatură. Pot să fac verificări și să vă dau informații în scurt timp. Orice fel de tranzacții au fost legale, la vedere, fără niciun fel de probleme. Dacă are vreun indiciu, îl rog din suflet să facă plângere penală, altfel mă simt hărțuită de Șova, Ponta și colegii lor, a mai spus Gorghiu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?