Valeriu Steriu, președintele executiv al PMP, a anunţat că a propus colaborare noului partid al lui Victor Ponta – Pro România. Steriu a fost prezent duminică la lansarea partidului.

“Am fost prezent la lansarea platformei PRO România în calitate de INVITAT, dar și din colegialitate și de ce nu chiar din prietenie cu cei 3 autori ai proiectului!De-a lungul anilor am fost adversari în diverse lupte politice și parlamentare, însă astăzi doresc să le urez succes în demersul lor și le-am propus o colaborare cu PMP, în contextul în care PSD-ul distruge pur și simplu România”, a declarat Valeriu Steriu.

“Nu știu dacă între cele două personalități care conduc partidele, dar în mod clar este nevoie ca în Parlament să existe o colaborare. În mod clar, eu militez și voi încerca să adun câți mai mulți oameni care să aibă proiecte împotriva celor care distrug astăzi țara. (…) Cel puțin trei ani, unul a fost președinte (n.r. — Traian Băsescu) și celălalt prim-ministru (n.r. — Victor Ponta). Cred că este o colaborare, iar țara a mers foarte bine în acea perioadă cu ei ca adversari”, a spus Steriu, care a asistat la conferința de presă de lansare a proiectului politic Pro România, la care au participat și deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

Steriu a menționat că președintele PMP, Traian Băsescu, știe de participarea sa la eveniment.

“Știe că sunt aici. Am avut discuție cu colegii. Chiar și domnia sa, de-a lungul anilor, a avut și colaborări, și adversități. Astăzi, eu spun că adversarul cel mai mare al României nu se află decât în fruntea partidului care guvernează țara”, a mai spus Steriu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?