Cuba va avea un ‘rol de jucat’ în criza politică, economică şi umanitară care zguduie Venezuela, a declarat vineri ministrul de externe canadian, Chrystia Freeland, cu prilejul vizitei la Toronto a omologului său cubanez, Bruno Rodriguez, transmite AFP.

An anti-government student holds a tore Venezuelan flag during a protest in Caracas on February 15, 2014. Supporters and opponents of Venezuela’s leftist government staged dueling rallies in Caracas and other cities in the latest public displays of discontent at soaring inflation and basic goods shortages. AFP PHOTO/ JUAN BARRETO (Photo credit should read JUAN BARRETO/AFP/Getty Images)

‘Cred că vom asista la o convergenţă internaţională în jurul necesităţii unei tranziţii paşnice în Venezuela, care se va încheia cu alegeri libere şi echitabile şi o revenire la democraţie. Cuba va avea un rol de jucat în această privinţă’, a afirmat ministrul canadian într-o conferinţă de presă, la care omologul său cubanez nu a participat.

Întâlnirea celor doi miniştri a avut loc la o zi după cea de-a 14-a reuniune a Grupului de la Lima, desfăşurată în Guatemala.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?