Jurnalistul Cătălin Prisăcariu sugererază luni seară vinovatul pentru concedierea sa de la B1 Tv într-o postare pe blogul său. E doar o coincidență că, pe 1 aprilie (nu, nu era nici o glumă) am vorbit despre asta la TV (n.red- dosarul lui Ponta), iar sîmbătă, pe 4 aprilie, eram anunțat telefonic că emisiunea a fost scoasă de pe post, scrie Prisăcariu.

POSTAREA LUI CĂTĂLIN PRISĂCARIU:

După cum v-am spus ieri, azi nu ne revedem de la 19.00 pe B1 TV. Dar nu asta e știrea importantă. Știrea care contează (deși mai toată presa a băgat-o sub preș) este ce v-am spus săptămîna trecută, cînd încă ne vedeam de la ora 19.00: Victor Ponta este, oficial, cercetat în dosarul de la DNA al lui Dan Șova.

Multe întrebări nu au încă răspuns în acest dosar. De exemplu, nu știm ce calitate are Ponta în acest dosar; iarăși, nu știm care sînt faptele pentru care e cercetat Ponta (pe ale lui Șova le știm); cînd va fi (dacă va fi) pus sub acuzare Ponta? Răspunsurile la toate aceste întrebări determină un efect devastator pentru actualul premier al României: demisia din fruntea Guvernului.

Asta este știrea, de fapt, și e doar o coincidență că, pe 1 aprilie (nu, nu era nici o glumă) am vorbit despre asta la TV iar sîmbătă, pe 4 aprilie, eram anunțat telefonic că emisiunea a fost scoasă de pe post.

Aici se poate (încă) vedea înregistrarea emisiunii despre intrarea oficială a lui Ponta în dosarul lui Șova, dar nu garantez că link-ul ăsta va mai fi activ multă vreme.
ntez că link-ul ăsta va mai fi activ multă vreme.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?