Partidul Republican din SUA şi preşedintele Donald Trump au primit donaţii în valoare de 105 milioane de dolari în trimestrul al doilea din acest an; din acest total, 54 de milioane au fost direcţionate către campania pentru realegerea la Casa Albă, transmite Reuters.

Donald Trump looks at a mask of himself as he speaks during a campaign rally in Sarasota, Florida. REUTERS/Carlo Allegri

Conform anunţului făcut marţi de organizaţia de campanie a preşedintelui, Comitetul Naţional Republican (RNC) a colectat în intervalul aprilie – iunie 41 de milioane de dolari. Cele două entităţi dispun în prezent de 100 de milioane de dolari – 56 de milioane pentru campania lui Trump şi 44 de milioane pentru RNC.

În primul trimestru din 2019, campania prezidenţială a primit peste 30 de milioane de dolari, iar RNC aproape 46 de milioane.

RNC şi campania pentru realegerea preşedintelui şi-au unit resursele financiare şi operaţionale în vederea alegerilor din noiembrie 2020.

Grupurile afirmă că creşterea donaţiilor le va permite să îşi dubleze investiţiile pentru promovare online, în vederea atragerii de fonduri şi contactării donatorilor.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?