Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost ridicat marți de la sediul primăriei de către procurorii DNA, îi asigură pe cetățenii orașului, într-un mesaj postat pe Facebook, că e un “om corect” și că va merge înainte cu candidatura sa pentru un nou mandat.

“Îi asigur pe băimăreni și pe toți cei care mă cunosc sau au auzit măcar cine este Cătălin Cherecheș, că sunt un om corect. Poate am o singură vină totuși: sunt prost de bun uneori și îi ajut pe cine nu ar trebui. Ajut de când mă știu pe oricine pot, pe cine are nevoie. Așa am fost, așa sunt și așa voi rămâne! Am sprijinit și voi susține în continuare din resurse proprii cât de mult pot sportul și cultura, cu atât mai mult cu cât la mijloc este imaginea orașului nostru. Cu riscul de a păți ca astăzi când în loc de un ‘mulțumesc’, unii au ales să îmi bage cuțitul în spate, mișelește”, susține în mesaj Cătălin Chercheș, care a fost condus pentru audieri la sediul DNA Baia Mare.

Edilul afirmă că “anumiți politicieni și afaceriști” au în această campanie electorală un singur proiect, să îl scoată pe el din cărți, adăugând că va merge înainte cu candidatura sa pentru Primăria Baia Mare.

“Nu mă dau bătut și cu fruntea sus am să merg înainte! Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături. Celor care și-ar dori să mă vadă în genunchi și ar face orice pentru asta, am să le spun doar atât: nu mor caii când vor câinii! Știu că în această campanie electorală este un singur proiect pe care anumiți politicieni și afaceriști îl au: să îl ucidă pe Cherecheș. Dar eu merg înainte în candidatura mea spre un nou mandat de primar, continuând misiunea pe care mi-am asumat-o pentru a face Baia Mare să renască!”, mai spune Cătălin Cherecheș, în postarea de pe rețeaua de socializare.

Primarul municipiului Baia Mare s-a înscris, duminică, în cursa electorală pentru un nou mandat având sprijinul Coaliției pentru Baia Mare, formată din UNPR, PNȚCD și Forumul Democrat German.

Cătălin Cherecheș a fost ridicat, marți, de procurorii DNA — Structura Teritorială Cluj, în urma unui flagrant, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?