Procurorii DNA Ploieşti au mers, joi, la sediul PNL Prahova, de unde au ridicat mai multe documente legate de sponsorizările primite de organizaţie în campaniile din perioada 2011-2015. DNA anchetează sponsorizările primite de PNL Prahova din 2011 şi până în prezent. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre suspiciuni că banii din şpăgile din dosarul Hidro Prahova ar fi ajuns şi în conturile liberalilor. Procurorii au cerut până acum mai multe documente., scrie ph-online.ro.

Patronul firmei de construcţii Nicons, firmă apropiată de PNL Prahova, a făcut un denunţ în care a explicat traseul banilor către formaţiunea politică, mai spune presa locală. Firma Nicons este asociată cu firma Indserv al cărui administrator şi asociat este Mihai Coman, fost angajat Hidro Prahova pe funcţia de consilier al directorului general Dumitru Pantea.

Se pare că Nicons şi Indserv lucrau împreună la licitaţia pentru contractul de lucrări având ca obiect “Extindere reţele de canalizare în oraşul Comarnic”.

Patronul firmei Nicons, Eugen Văsâi, a povestit în denunţ că a fost adus de Coman să lucreze la Hidro Prahova, pe vremea când acesta era consilierul lui Pantea.

Întrucât ambii erau membri PNL, aceştia au sponsorizat campaniile partidului.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?