O adevărată conspirație din lumea subterană a afacerillor din industria filmului internațională are drept țintă preluarea ostilă a studiourilor de film din Buftea, scrie Cetateanul.net.

În fapt, o societate comercială care pretinde că deține 51% din acțiunile Sky Giant Limited (înregistrată în Hong Kong), firma care controlează studiourile din Buftea, încearcă să opereze schimbări la nivelul administratorului. Legal însă, aceasta ar avea dreptul doar la 24% din acțiunile Sky Giant, ca urmare a nerespectării unei obligații de investiții.Modificarea nu ar fi fost operată însă în Registrul Comerțului din Hong Kong, tocmai pentru ca, profitând de confuzia creată ca urmare a arestării în Elveția a consultantului Mario Staggl  șeful firmei care administrează Sky Giant, să se poată proceda la preluarea ostilă a studiourilor, mai spune sursa citată.

Pruincipalul acționar al studiourilor Buftea este Media Pro Entertainment, controlat de firmele Sky Giant Limited și Dynamic Target Limited, înregistrate în Hong Kong și conduse până acum de oameni de afaceri din industria filmului din SUA și România, printre care și Bobby Păunescu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?