Zilele acestea am aflat de la procurorii lui Tiberiu Nițu că lipsa de bani este o scuză rezonabilă pentru a fura. Numai să nu vă gândiți că au acest drept amărâții care fură de foame o pâine, ci au voie numai găinarii care fură din foame de putere, așa ca Premierul Victor Ponta, alegerile anticipate parțiale pentru funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Cluj, afirmă Mihai Seplecan, copreședinte executiv PNL Cluj.

Seplecan spune că depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, împotriva numitului Ponta Victor-Viorel, Prim-Ministru al României, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prevăzută şi pedepsită de art. 297 alin. (1) din Codul Penal. Pentru organizarea de alegeri anticipate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, am invocat prevederile Legii nr. 215/2001 (art. 102 ind. 1, coroborat cu art. 69 alin. 2 și art. 69 alin. 5 coroborat cu art. 9 din Legea nr. 67/2004), a datei de desfășuare a alegerilor parțiale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. De asemenea, împotriva numitului Ponta Victor-Viorel s-a deschis și o acțiune în Contenciosul Administrativ pentru încălcarea Legii administrației publice – Statutul aleșilor locali, acțiune pe care am câștigat-o recent, în primă instanță. Numai că procurorii din subordinea Procurorului General Tiberiu Nițu consideră că hotărârile lor le bat pe cele ale judecătorilor. C-așa-i cu subordonarea, ea se execută, nu se discută, precizează copreședinte executiv PNL Cluj.

Din cauză că județul nu mai este condus de mai bine de un an, s-au pierdut bani pentru proiecte de dezvoltare extrem de importante: intermodalul, Tetarom IV șamd.; sau sunt puse în pericol restul investițiilor: Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, întăbularea unor investiții, devierea albiei râului Someș pentru prelungirea pistei Aeroportului Internațional Cluj șamd. Practic, județul Cluj este sabotat – aș zice intenționat, susține Seplecan.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?