Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a lansat joi în cadrul unei intervenții telefonice pentru B1TV un atac foarte dur la adresa fostului său partener din USL, Victor Ponta. În contextul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță conform cărora Ponta a fost șantajat să o numească pe Kovesi în fruntea DNA, Antonescu a afirmat că acesta nu avea să caute în funcția de premier dacă aceste lucruri sunt adevărate.

“Omul politic care cere votul politic și are o putere de decizie nu are nicio scuză. Ești santajabil nu te faci prim-ministru, dacă ești premier nu te lași santajat. Avem nevoie de politicieni puternici care să îli apare interesul”, a afirmat Crin Antonescu.

 Despre dezvăluirile făcute publice de Sebastian Ghiță, fostul lider liberal a spus că “nu trebuie luate ca adevărate, dar trebuie cercetate”, dar a afirmat că el însuși a sesizat niște contradicții în când fostul deputat a spus mai întâi că Kovesi a fost numită pentru că era un tânăr cu potențial pe care au vrut să îl ajute, iar apoi a spus că aceasta a ajuns în frunte pentru că s-a făcut un șantaj din servicii.

Crin Antonescu a mai dezvăluit de asemenea că Victor Ponta își forma deciziile dintr-un grup al lui și nu de unde ar fi trebuit.

“Mie nu mi s-a părut că era șantajat, dar era evident că Ponta lua deciziile în alte grup de oameni, pe care nu îl cunosteam atunci, puteam să îl bănuiesc dar nu îl știam, dar nu lua deciziile unde trebuia”, a acuzat Antonescu.

În legătură cu anumite teorii care au apărut în spațiul public cum că SRI i-ar fi pregătit un dosar lui Crin Antonescu, teorie susținută de un fost vicepreședinte al comisiei de control SRI, Octavian Popa, fostul lider liberal a afimat că știa de astea dar nu crede că SRI fabrică dosare.

Fostul președintele PNL a afirmat că pe rețelele de socializare și în mediul subteran au fost numeroase atacuri la adresa sa încă din 2009-2010, cum că ar fi fost colaborator al Securității, teorii care au fost preluate la un moment dat și Traian Băsescu, dar nicio dintre acestea nu s-au concretizat și din acest motiv nu crede că l-ar fi vizat nimeni pentru a îi fabrica un dosar.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?