Fostul deputat și trezorier PNL Vlad Moisescu, totodată fost șef al Cancelariei Guvernului în mandatul de premier al lui Călin Popescu Tăriceanu, acum director de campanie al alianței electorale dintre Partidul România Unită (PRU) și PRM, a revenit în afaceri, înființând alături de libanezul Ahmed Murad, fratele lui Mohammad Murad, cel mai mare hotelier din România, și de încă o persoană firma Pharma Health International, care are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice, transmite Profit.ro.

Principalul asociat al firmei, fără însă să dețină controlul, este Ahmed Murad, absolvent de Medicină ca și fratele său Mohammad Murad, cu 50% din părțile sociale. Vlad Moisescu, la rândul său de profesie medic chirurg, și Marian Nicolae Lăpuște au fiecare câte 25% din capitalul Pharma Health International SRL.

Potrivit CV-ului său de doctorand la Academia de Poliție, Lăpuște a fost consilier pe relații cu publicul la Guvern la începutul anilor ’90 și deține firma cu profil imobiliar MP Master SRL.  Sediul social al noii firme de comerț farma angro se află în Buftea, pe strada Industriei nr. 4, unde companiile Sima Prod și MGC Food Network din grupul familiei Murad, care controlează printre altele Spring Time, dețin mai multe depozite de produse alimentare. De altfel, documentele oficiale ale Pharma Health International descriu adresa ca fâcând parte din “activul depozit de brânzeturi Buftea, stație dedurizare apă, inclusiv stație răcire amoniac”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?