Două dintre cele trei volume trecute de Sorin Grindeanu în CV-ul său sunt de negăsit în Biblioteca Naţională, una nefiind declarată nici măcar la nivel de intenţie de publicare. Iar în cazul unui volum, identificat doar scriptic, apar neconcordanţe în privinţa ISBN-ului.Îndoielile în privinţa onestităţii prim-ministrului Sorin Grindeanu se vor risipi în momentul în care volumele Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă şi Tehnoredactarea computerizată vor fi de găsit în vreo bibliotecă, scrie jurnalista Melanie Cincea pe blogul său.

ISBN-ul cărţii „Integrala Lebesgue…”, atribuit, cu un an înainte, unui volum despre Mişcarea legionară

Pe coperta cărţii postate de Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook apare ISBN-ul 973-8245-04-4.

La Biblioteca Naţională a României, acest volum nu există decât în Catalogul CIP, adică acolo unde este semnalată intenţia de publicare a unei cărţi. Iar ISBN-ul care i-a fost atribuit Editurii Ionescu pentru această carte este cu totul altul: 973-8245-08-7.

ISBN-ul acordat de Biblioteca Naţională a României volumului Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă.
Volumul apare doar în Catalogul CIP

În catalogul Bibliotecii Naţionale, ISBN-ul care apare pe coperta cărţii postate de Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook, 973-8245-04-4, este atribuit altei lucrări, apărute cu un an înaintea Integralei…, deci în 2001: Dreptul la adevăr : Contribuţia mişcării legionare la lupta de rezistenţă împotriva comunismului. Vol. 2.

ISBN-ul menţionat pe coperta postată de Sorin Grindeanu pe Facebook a fost acordat de Biblioteca Naţională a României, cu un an înainte, unui alt volum

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?