Preşedintele Comisiei de control a SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat joi seara, la TVR 1, că familia Coldea a prezentat nişte „copii” ale unor documente care fac dovada că şi-au suportat cheltuielile în vacanţele pe care le-au petrecut alături de familia lui Sebastian Ghiţă, acestea cuprinzând aceleaşi date şi informaţii ca cele făcute publice de fostul deputat.

El a mai fost întrebat dacă SRI a apelat la anumite organe care pot întreprinde acţiuni pentru clarificarea situaţiei, răspunzând că „mai departe nu s-a mers”.

Practic, șeful Comisiei SRI a recunoscut că serviciul nu dorește să verifice copiile facturilor prezentate de familia lui Florian Coldea.

Ţuţuianu a reiterat faptul că documentele au fost verificate şi că acestea „conţin aceleaşi informaţii legate de sume pe care le conţineau şi documentele prezentate în înregistrările domnului Ghiţă”. „Am întrebat dacă au mers mai departe. Mă gândesc dacă şi Comisia de control poate face aceste lucruri. Voi avea un răspuns după ce mă consult cu toţi colegii mei”, a conchis Adrian Ţuţuianu.  

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?