Din cauza carosabilului plin de gropi, dar şi a zăpezii îngheţate, în această lună numărul reparaţiilor din service-urile auto a crescut cu aproximativ 30% faţă de luna decembrie a anului trecut. Preşedintele Asociaţiei Service-urilor Auto Independente, Cristian Muntean, a explicat pentru Radio România Actualităţi că şoferii care îşi avariază maşinile în gropile din asfalt pot cere daune de la administratorul şoselei.

Cristian Muntean: Trebuie să facă o fotografie gropii care a provocat acea avarie autovehiculului, să facă o fotografie la locaţia unde este situată acea groapă, să facă fotografie, de asemenea, la zona avariată a autovehiculului. Cu aceste materiale va merge în service, va efectua reparaţia pe banii săi, documentele emise de către service, factură şi deviz de reparaţie le anexează la o cerere care se transmite către responsabilul de drumuri.

Şoferii care deţin o poliţă de asigurare CASCO sunt sfătuiţi să citească foarte atent toate clauzele, pentru că pot fi şi excluderi la avariile provocate de gropi.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?