Un proiect cu finanțare norvegiană pentru relocarea unui număr de 35 de familii de la groapa de gunoi a orașului Cluj-Napoca, spre alte locații situate în Cluj Napoca, și în comunele Apahida și Florești, ar fi fost de fapt o mană cerească pentru un grup de oameni, susține Monitorul de Cluj

Proiectul a fost în valoare de 3,14 milioane de euro. Din valoarea proiectului, suma de 1,37 milioane de euro s-a dus pe salariile celor care conduc proiectul și a echipei de implementare. La acest subcapitol, din suma de 1,37 milioane de euro, 505.879 euro au mers spre „management team”, adică echipa de conducere, compusă din doar cinci oameni. Alți 679.382 de euro au fost plățiți către angajații din echipa de implementare, în timp ce 190.986 euro, unor experți, fără să știm cine sunt acești experți și ce anume au făcut ei pentru rromii de la Pata Rât, scrie sursa citată.

Un exemplu de cheltueli din acest proiect sunt cele pentru pizza, unde s-au cheltuit 10.000 de euro, adică au fost cumpărate peste 2.500 de bucăți. Pentru mâncare livrată în sistem catering – 12.000 de euro, iar pentru produse de patiserie, alți 3.000 de euro. S-au mai cumpărat bilete sau abonamente, la diferite activități de sport, în valoare de 18.900 de euro. Un alt capitol finanțat generos este cel legat de susținerea conferințelor și seminariilor, care a fost bugetat cu imensa sumă de 90.000 de euro.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?