Primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu şi-a pus averea la adăpost de procurori, informează B1TV. Edilul a divorțat de soțul ei, fostul reporter Ovidiu Wlassopol căruia i-a cedat întreaga avere. Vasilescu a scris în declarația de avere că fiul ei de 6 ani primește lunar o pensie alimentară în valoare de 1.000 de lei pe lună.

Lia Olguța Vasilescu a evitat să vorbească în fața jurnaliștilor despre un divorț de soțul ei, Ovidiu Wlassopol. Și asta pentru că vestea unui divorț cu partaj nu o avantaja în condițile în care DNA-ul incepea deja să se gândească să-i instituie sechestru pe avere, într-un dosar de trafic de influența, mită și spălare de bani, afirmă sursa citată.

În momentul în care procurorii au chemat-o pe Olguța Vasilescu ca să-i aducă la cunoștință că are sechestru pe avere au constatat că averea se evaporase.

Există și o dovadă scrisă a divorțului. Primarul Craiovei a scris în declarația de avere că fiul ei de 6 ani primeste lunar o pensie alimentara în valoare de 1.000 de lei pe lună.

Lia Olguța Vasilescu a obținut în 2015 o indemnizație totală de peste 50.000 de lei în funcția de primar și mai are trei conturi: două in lei, în valoare de peste 300.000 de lei și unul în euro, de 6.661 de euro.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?