Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, a făcut o declarație halucinantă într-un interviu acordat vineri seară agenției de presă Agerpres. Conform sursei citate, fosta <campioana olimpică Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, a ținut să precizeze, într-un interviu acordat în exclusivitate AGERPRES, că “pentru fiecare medalie câștigată de cluburi sau de federații trebuie remarcată și contribuția MTS.”>

szaboagerpres

Szabo a mai spus că trebuie să observăm importanța contribuției ministerului la performanțele sportului românesc, atât prin susținerea stagiilor de pregătire, cât și prin premiile asigurate.

Declarația ministrului tineretului și sportului este halucinantă în situația în care sportul românesc are un sprjin minim din partea statului român, iar presa a semnalat aceste lucruri în repetate rânduri. Pretenția dnei Szabo de a trece în contul Ministerului medaliile obținute de sportivii români este o jignire adusă muncii acestora. Mulți dintre ei s-au antrenat prin păduri, fără echipament, iar din partea Ministerului nu au avut nici măcar o vorbă bună. Este un bun prilej pentru sportivii români acum să vorbească și să îi ceară dnei Szabo să-și prezinte public scuze. Este inadmisibil modul în care doamna ministru vrea să se folosească de munca sportivilor români.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?