Dezvăluirile despre ultimul scandal în trafic al președintelui Klaus Iohannis au fost publicate pe facebook de un membru al PNL, Vasile Băescu, care se prezintă drept susținător al candidatului liberalilor la Primăria sectorului 6, Răzvan Mironescu.

Băescu a publicat un filmuleț înregistrat vineri după amiază în care coloana oficială a președintelui Klaus Iohannis este claxonată de cei aflați în trafic supărați că traficul a fost oprit pentru ca președintele să aibă drum liber spre autostrada București-Pitești în drumul spre Sibiu.

iohaColoana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a fost huiduită şi claxonată pe bulevardul Iuliu Maniu, după ce circulația a fost blocată vineri după amiază, în jurul orei 17:00, scrie Evenimentul Zilei.

Nu este pentru prima oară când preşedintele are parte de un asemenea tratament din partea participanților la trafic.

Președintele se îndrepta însoțit de coloana oficială spre Autostrada Bucureşti-Piteşti, cel mai probabil către Sibiu, acolo unde își petrece week-end-urile.

Circulația pe Bulevardul Iuliu Maniu din București a fost blocată din cauza coloanei oficiale a lui Klaus Iohannis, spre furia șoferilor care au început să claxoneze îndelung.

Vasile Băescu, un cetățean care locuiește în zona unde s-au desfășurat evenimentele, a filmat de la balcon scena și a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook.

Johanila in urma cu o ora grabindu-se spre casa (nu se stie care din ele) din Sibiu!A început weekendul!

Posted by Vasile Băescu on 8 Aprilie 2016

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?