Slovacii au facut un bust al lui Alexander Dubcek si vor sa-l doneze Primariei Capitalei. Bun si frumos pina aici. In precedenta sedinta de Consiliu General ar fi trebuit sa votam donatia si, atentie, realizarea postamentului pe care va fi asezat bustul. Proiectul de hotarire a ajuns inainte de sedinta de Consiliu, spre dezbatere, in Comisia de Patrimoniu din care fac parte. Era sa votez “pentru” cind, deodata, imi vine in minte sa intreb cit va costa realizarea postamentului. Cind aflu suma, sa cad de pe scaun: 50.000 de EURO!!!
Ma frec la ochi si cer sa vad detaliile proiectului tehnic: ca e un postament de beton si de marmura, ca marmura e sculptata de un artist, ca se va ilumina ansamblul, bla, bla, bla…
, scrie Robert Turcescu, consilier local în București din partea PMP pe facebook.

“Si ce costa, fratilor, 50.000 de euro, totusi?!”, intreb. Oamenii de la Monumente ridica din umeri: “Lucrarea…”, spune Turcescu.

Am reusit sa blocam sedinta trecuta povestea cu bustul lui Dubcek. In sedinta viitoare va fi aprobata acceptarea donatiei, iar realizarea bustului a fost “pasata” la Directia Monumente. Sa nu credeti insa ca s-a schimbat ceva: se vor plati tot 50.000 de euro pe soclul bustului, dar de data aceasta nu prin votul Consilierilor Generali, ci direct din bugetul acelei Directii. Insa tot din banii bucurestenilor, ca sa fie clar!, mai spune consilierul PMP.

Firma care va face soclul este SC Acron SRL precizează Turcescu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?