Patronul și directorul editorial al Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a povestit la România TV cum la DNA Braşov procurorul avea scrisă ordonanţa de reţinere dinainte să ajungă acolo.

Dan Andronic a relatat că a fost audiat 4 minute, i s-a dat o lista de oameni de turnat (Basescu, Udrea etc) şi, dupa ce a refuzat, a fost retinut.

Andronic a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul Ferma Băneasa, dar judecătorii au refuzat arestarea sa.

“La mine era scrisa deja (n.red-ordonanța de reținere), nici nu mai conta audierea mea. M-a rugat să trecem mai mult acolo sa nu ne facem de ras. Era totul scris. Era procurorul sef de la Brasov. Era o formalitate, din pacate asta e realitatea”, a punctat Dan Andronic.

Precizarea patronului EVZ a venit după ce omul de afaceri Nicolae Onea a amintit cum i-a transmis procurorul Negulescu (Portocala) ca, orice ar scrie, vine Mosul mai tarziu si ca pleaca 29 de zile in arest: “Nu mi-a spus nimeni sa fac un denunt impotriva lui Cosma, mi-a cerut avocatul, primul pe care l-am avut, el tinea legătura cu Negulescu si mi-a spus ca vor sa ajunga la domnul Cosma. Eu cand am dat declaraţia am dat-o pentru aflarea adevarului, sa stim adevarul ce s-a intamplat”.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?