Doi angajaţi ai companiei aeriene Alitalia, inclusiv un pilot care l-a transportat pe preşedintele Sergio Mattarella, s-au sinucis în incidente separate produse miercuri, anunţă surse citate de site-ul agenţiei ANSA, transmite Mediafax.

Maurizio Foglietti, în vârstă de 50 de ani, un pilot al companiei aeriene Alitalia care era cercetat pentru un incident armat, s-a spânzurat şi a murit în locuinţa sa din orăşelul Todi (centrul Italiei). Foglietti era cercetat pentru că trăsese focuri de armă, în aprilie, cu o puşcă deţinută legal, în cursul unei discuţii aprinse cu fratele lui mai mare şi cu mama, în curtea casei din Todi (regiunea Umbria).

Maurizio Foglietti a fost comandantul avionului cu care preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, a zburat pe 14 februarie, în prima zi după alegerea în funcţie, de la Roma spre Palermo.

Într-un incident separat, un alt angajat al companiei Alitalia s-a spânzurat miercuri în incinta Aeroportului Fiumicino din Roma. Bărbâtul în vârstă de 41 de ani nu a lăsat niciun bilet prin care să explice gestul.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?