Mitingul PSD în centrul Craiovei a început în prezenţa a zeci de mii de participanţi. La începutul manifestaţiei, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulţime, transmite Mediafax.

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat la mitingul de la Craiova pe preşedintele Klaus Iohannis, spunând că acesta trebuie să răspundă pentru „abuzuri” şi pentru „casele furate”.

Mulţi dintre voi mi-aţi spus . Mi-a mai zis cineva . Sper să nu ajungem acolo. Asta este dorinţa lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a spus Liviu Dragnea pe scena mitingului PSD care este în desfăşurare la Craiova. Acesta a întrebat mulţimea unde ar putea pleca Iohannis, în Gemania, la Miami, iar cineva din public a spus „în Costa Rica”. „Fraţilor, numai destinaţii de astea frumoase îi prevedeţi! Trebuie să dea socotală pentru toate abuzurile, vieţile frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o. Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate”, a afirmat liderul social-democrat. Mitingul PSD în centrul Craiovei a început puţin după ora 16.00.

La miting ar fi prezenți peste 40.000 de oameni.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?