CSM va analiza marți 28 februarie demisia procurorului DNA “Zdreanta” Mircea Negulescu .Tot pe data de 28 februarie sectia de procurori a CSM va analiza cererea de suspendare a acestuia din functie in urma unei anchete disciplinare incepute de Inspectia Judiciara la solicitarea Parchetului General.

Procurorul DNA Mircea Negulescu, poreclit “Portocala”si-a inaintat demisia din magistratura care va fi analizata pe plenul CSM pe data de 28 februarie 2017. Acesta si-a inaintat demisia dupa ce in presa au aparut inregistrari despre modul abuziv in care facea anchetele si santajele pe care le facea diversilor infractori pentru a extrage de la ei denunturi in baza carora sa aresteze alte persoane.

Ramane sa vedem azi daca justitia are intr-adevar forta interioara sa se autoregleze, sa corecteze greselile si sa-I traga la raspundere pe procurori pentru abuzurile savarsite.

FLUX 24 a dezvaluit in premier ca procurorul Negulescu a inregistrat-o si pe Laura Codruta Kovesi pentru a o santaja ulterior.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE despre procurorul Zdreanță: A vrut să o ȘANTAJEZE pe Kovesi

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?