DIICOT dă o informație bombă în comunicatul oficial prin care se anunța reținerea fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, în scandalul Black Cube.

Astfel procurorii DIICOT scriu cu subiect și predicat că  în perioada martie-aprilie, “la solicitarea directă a inculpatului Dragomir Daniel de demarare a operaţiunii „Tornado”, din dispoziţia suspectilor D. Z. şi A. Y. şi sub coordonarea directa a suspectului G. F., inculpatul Geclowicz David, fiind în posesia unor suficiente date de stare civilă şi informaţii despre anumite persoane anume vizate, a contactat telefonic în repetate rânduri persoane apropiate şefei DNA, şi în continuare, folosindu-se de mijloace frauduloase („scenarii”), au reuşit să-i convingă pe aceştia să le furnizeze datele de contact ale conturilor de e-mail, date pe care inculpatul le-a pus la dispoziţia coinculpatului Weiner Ron, pentru a se continua activitatea infracţională specifică”, explică procurorii conform comunicatului difuzat de Mediafax.

Au reuşit să-i convingă pe aceştia să le furnizeze datele de contact ale conturilor de e-mail, spun clar procurorii DIICOT.

Această informație dă peste cap variantele cunoscute până acum oficial.

De altfel, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, spunea în primăvară la PRO TV că nici una din adresele de e-mail ale apropiaților săi nu a fost spartă.

Această informație este confirmată oficial acum de DIICOT.

Totuși, Daniel Dragomir a fost arestat în urma cererii DIICOT în care se face această precizare.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?