Anchetatorii care cercetează cazul morţii fiului colonelului de la Serviciul Român de Informaţii Iaşi încă aşteaptă informaţii de la compania care administrează reţeaua socială Facebook. Solicitarea conversaţiilor avute de către tânăr în preajma morţii sale a fost făcută la sfârşitul anului trecut, însă, până în prezent, compania Facebook nu a trimis informaţiile solicitate. Aceste informaţii sunt aşteptate cu nerăbdare de către anchetatori pentru a închide cazul morţii acestuia şi a lămuri dacă tânărul Sabin Şerban a fost omorât, a fost un accident sau s-a sinucis, scrie Ziarul de Iași.

În prezent, familia colonelului SRI a început o nouă viaţă. Aceasta s-au mutat în mediul rural, în localitatea Scobinţi, iar apartamentul a fost vândut. De asemenea, tatăl lui Sabin Şerban, colonel în cadrul SRI Iaşi, s-a pensionat şi a ieşit din sistem, stabilindu-se la ţară, mai spune presa locală.

Tragedia a avut loc pe data de 11 noiembrie 2016, la câteva zile după ce tânărul împlinise 17 ani. Tatăl acestuia sosise acasă, în jurul orei 18, şi a găsit uşa descuiată, iar pe hol, corpul băiatului său. Acesta a sunat la 112 şi a cerut ajutor, însă tânărul murise cu câteva ore înainte.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?